Mój Henco

    article cover

    25/04/2024 - Henco

    Lid van Cochebat sinds 2020

    Lid van Cochebat sinds 2020

    We zijn trots en willen de leden van het comité bedanken dat we lid zijn geworden van Cochebat. We willen een actieve rol spelen in het ondersteunen van en deelnemen aan de ontwikkeling van vloerverwarmingssystemen en innovatieve meerlagensystemen voor sanitair en verwarming. Al onze energie is gericht op het ontwikkelen van oplossingen die installaties sneller, gemakkelijker, efficiënter en milieuvriendelijker maken. De installateur staat centraal in onze zorgen en onze acties.

    Wij maken duurzame verbindingen

    De installateurs van vandaag worden geconfronteerd met steeds complexere uitdagingen en wij hebben de plicht om hen de meest geschikte oplossingen te bieden, zelfs als dit betekent dat we buiten de gebaande paden moeten denken. Net als de verbindingen tussen onze buizen en fittingen maken wij duurzame verbindingen tussen mensen, tussen mensen en installatiecomponenten en tussen mensen en een gezond milieu. Een sterke ondernemersgeest hebben, verantwoordelijkheid nemen, streven naar uitmuntendheid, delen en leren, en integer handelen - dat zijn de waarden die ons handelen sturen.

    Een lokale verkoop- en technische structuur

    Onze relatie met de Franse markt begon in het begin van de jaren 2000. In de afgelopen 7 jaar hebben we onze positie versterkt door een 100% lokale commerciële en technische structuur op te zetten. Deze bestaat uit :

    • 5 technische vertegenwoordigers

    • 1 key accountontwikkelaar

    • 1 verkoopmanager

    Hierdoor hebben we een "nationale" kijk op de markt en kunnen we bijdragen aan de ontwikkeling en distributie van meerlaagse oplossingen. We zijn al gewend om samen te werken met organisaties zoals :

    • Het CSTB voor het verkrijgen en vernieuwen van onze technische goedkeuringen en het bewaken van de kwaliteit van onze producten. Het CSTB is ook betrokken bij het verkrijgen van het brandreactiecertificaat.

    • AFNOR voor het verkrijgen van de NF 545 norm.

    • Het CARSO-laboratorium voor de ACS-certificering.

    Ons verwelkomen in Cochebat betekent ons erkennen als een volwaardige marktspeler, maar ook als een partner die bereid is volledig deel te nemen aan de werkzaamheden van de verschillende comités en de activiteiten van Cochebat te promoten bij onze klanten en onze netwerken.