MyHenco

    article cover

    04/07/2024 - Kim Hofer

    Henco Tools: een eenvoudiger leven voor installateurs

    Henco Tools, de naam die synoniem staat voor innovatie en efficiëntie op het gebied van leidinginstallaties. Voor elke installateur die ooit heeft geworsteld met het recht maken van afgerolde buizen of het moeizame proces van het netjes buigen van buizen, biedt Henco de ultieme oplossingen. Onze missie is eenvoudig: het leven van installateurs gemakkelijker maken met behulp van intelligente gereedschappen die niet alleen tijd en moeite besparen, maar ook zorgen voor een professioneel ogend eindresultaat.  

    Buizenrichter 

    Onze Henco buizenrichter is een revolutie op zich. Geen gedoe meer met handmatig rechttrekken van meerlagenbuizen. Deze gebruiksvriendelijke tool zorgt ervoor dat buizen in een oogwenk kaarsrecht worden, zonder enige inspanning van uw kant. En dat is nog niet alles - deze buizenrichter vereenvoudigt niet alleen de installatie, maar minimaliseert ook het materiaaluitval. Zelfs de laatste stukken van een rol buis kunnen nuttig gebruikt worden. Dit alles betekent niet alleen tijds- en materiaalwinst, maar ook een ongeëvenaarde professionele afwerking van uw projecten.  

    De Henco buisrichter is beschikbaar voor diameters 16 en 20. 

    Snelbuigtools 

    Voor degenen die altijd onder tijdsdruk staan, bieden onze Henco snelbuigtools de ultieme oplossing. Deze tools zijn ontworpen voor snelheid en precisie. Het buigen van korte buislengtes ging nog nooit zo eenvoudig en vlot. Met een buigbereik van 0° tot 90° bieden deze tools ongekende flexibiliteit. Zelfs leidingen uit muren of vloeren kunnen moeiteloos gebogen worden. Deze snelbuigtools bestaan uit één stuk, waardoor het gebruiksgemak wordt gemaximaliseerd.  

    De Henco snelbuigtool is beschikbaar voor diameters 16 en 20. 

    Kortom, Henco Tools staat synoniem voor moeiteloze installaties, verhoogde efficiëntie en ongeëvenaarde kwaliteit. Wij begrijpen de uitdagingen waarmee installateurs dagelijks worden geconfronteerd, en daarom hebben we gereedschappen gecreëerd die specifiek zijn ontworpen om deze uitdagingen het hoofd te bieden. Met Henco Tools aan uw zijde, kunt u vertrouwen op soepele, snelle en nauwkeurige installaties, elke keer weer. Kies voor Henco en maak uw werk niet alleen gemakkelijker, maar ook beter.